PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Starejši dečki občinski prvaki v nogometu

Starejši dečki so postali občinski prvaki v nogometu in se uvrstili na področno prvenstvo, ki bo novembra.

 

V torek, 10. 10., je potekalo 1. kolo občinskega prvenstva v nogometu. Naši starejši dečki so 2 tekmi odigrali v Dobovi, kjer so nadigrali OŠ PIšece in OŠ Dobova.

 

Čez 1 dan pa je potekal 2. krog, in sicer v Športni dvorani Brežice. Premagali so OŠ Artiče in OŠ Cerklje ob Krki, neodločeno pa odigrali proti OŠ Dobova. Ker so imeli s slednjo šolo enako število točk, je odločal gol razlike, kar se je obrnilo v prid naši ekipi. Najpomembnejši igralci so bili: Nik Cerjak, Luka Kukovica, Jure Rupar, Matic Senica in Nik Stanič.

Uspehi v šoli

REZULTATI TEKMOVANJ V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU

V mesecu januarju sta se Nikolaj in Katarina Kevo, ljubitelja loparjev in lahkih žogic, udeležila tekmovanj v namiznem tenisu in badmintonu.

Več

NIK AŠIČ DRUGI NA ČLANSKEM ŠAHOVSKEM TEKMOVANJU

V Mladinskem centru Brežice je v soboto, 27. 1. 2018, potekalo člansko šahovsko tekmovanje "Rokvič in Volčanšek memorial".

Več

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani