PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Mlajši dečki uspešni v rokometu

V torek, 12. 4. 2016, se je ekipa mlajših dečkov udeležila občinskega prvenstva v rokometu v Športni dvorani Brežice. Osvojili so 1. mesto.

Prvenstva so se udeležile ekipe OŠ Artiče, OŠ Dobova in OŠ Brežice. Prvo tekmo so odigrali domačini proti Dobovi in zaradi začetne treme izgubili od Dobove za 2 gola, v drugi tekmi so Artičani Dobovčane premočno zmagali, v zadnji pa so se naši dečki pomerili proti Brežičanom in tekmo končali z neodločenih 11:11. Osvojili so tudi priznanje za najboljšega golmana.

 

Matic Senica pa je osvojil priznanje za najboljšega igralca tekmovanja.


Čestitamo!

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani