Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

ŠOLA ZA STARŠE

Spoštovani starši.

 

 

Glede na trenutno epidemiološko sliko bi predavanje za starše na naši šoli težko organizirali.

Verjamem pa, da bi prav v tem šolskem letu tudi starši potrebovali dodatno podporo, zato vam z veseljem predstavljam projekt Šole za staršeki jo organizira Pozitivna psihologija za boljše življenje.

Šola za starše bo potekala preko spleta in bo brezplačna za vse udeležence. Predavanja, povezana z vzgojo, se bodo odvijala ob sredah in sobotah ob 18:00 v januarju in februarju 2021.

 

Program predavanj si lahko ogledate spodaj, točne datume pa v priponki.

 

Na eno ali več predavanj se lahko prijavite preko spletnega obrazca.

 

Šola za starše  bo potekala preko prenosa v živo na Youtube kanalu (https://www.youtube.com/channel/UC9EiqqNIFJ28BnwYCO87JrQ) in Facebook strani Pozitivna psihologija za boljše življenje (https://www.facebook.com/pozitivnapsihologijazaboljsezivljenje).


Prvo predavanje za starše bo potekalo 6. januarja 2021 ob 18. uri. 

Napovedano je bilo sicer predavanje dr. Aleksandra Zadela – Najboljša verzija sebe pri starševstvu, vendar priljubljeni predavatelj tega predavanja zaradi bolezni žal ne bo mogel izvesti. Ogledali si boste lahko posnetek njegovega predavanja 1 misel, 42 čustev, ki ga je imel na prvem maratonu pozitivne psihologije, ko je najbolj zagretim udeležencem in udeleženkam predaval v Cankarjevem domu ob polnoči.

V svojem prispevku dr. Aleksander Zadel čustva predstavi na malo drugačen način, kot smo vajeni in nas s tem pritegne v razmislek, kako lahko pravzaprav čustva zavestno uporabljamo v našem vsakodnevnem življenju. (napovedano predavanje Najboljša verzija sebe pa bo na sporedu 6. februarja ob 20.00).

 

V upanju, da med predavanji najdete tudi kakšnega, ki bi vas zanimal, vas lepo pozdravljam.

 

Teja Bradač, svetovalna delavka

 

 Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

RINGARAJČKI V OKTOBRU

V skupini Ringarajčki smo se tokrat podali v raziskovanje jeseni in njenih darov, saj je letošnjo jesen narava bogato obdarila s svojimi plodovi, razkošnimi barvami, odpadlim listjem,...

Več

MESEC OKTOBER V SKUPINI SONČKI

Oktober pri Sončkih je bil zelo bogat z dejavnostmi tako, kot je pisana JESEN s svojimi škrlatnimi barvami...

Več

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani