Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

VRTEC ŠE VEDNO ODPRT LE ZA NUJNE PRIMERE

Spoštovani starši.

 

 

Epidemiološka sika v državi je še naprej slaba, zato vrtec še naprej ostane odprt samo za nujne primere. Ukrep velja do preklica.

 

V primeru, da potrebujete nujno varstvo otroka in otrok še do zdaj ni bil v vrtcu, ker ste starši dolžni opravljati delo pri delodajalcu, boste potrebovali podpisano izjavo vašega delodajalca. Podpisani izjavi obeh staršev prinesite v ponedeljek zjutraj, ko pripeljete otroka v vrtec, in jih oddajte  strokovnim delavcem v oddelku ali pa jih vrnete skenirane po mailu na naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Enako velja tudi za  Izjavo NIJZ, ki jo izpolnite in ravno tako oddate oz. prinesete s sabo v ponedeljek zjutraj. Te izjave bodo na voljo tudi pri strokovnih delavcih v oddelku in jo lahko podpišete v ponedeljek zjutraj, ko oddate otroka.

 

 

Ravnateljica Vesna Bogovič

 

 

IZJAVA

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT GOZDNA IGRALNICA

Projekt GOZDNA IGRALNICA bomo v šolskem letu 2020/2021 izvajale kot nov projekt, v sklopu Mreže gozdnih vrtcev Slovenije.

Več

PROJEKT Z GIBANJEM DO ZDRAVJA

V letošnjem šolskem letu, letu 2020/2021 nadaljujemo z projektom  Z GIBANJEM DO ZDRAVJA v povezavi z športnim programom MALI SONČEK.

Več

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V letošnjem šolskem letu 2020/2021 bomo že drugo leto izvajali projekt, v katerega so zajeta različna področja.  Rdeča nit skozi to šolsko leto projekta Zdravje v vrtcu, ki ga podpira NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE) je POČUTIM SE DOBRO 2.

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

RINGARAJČKI V OKTOBRU

V skupini Ringarajčki smo se tokrat podali v raziskovanje jeseni in njenih darov, saj je letošnjo jesen narava bogato obdarila s svojimi plodovi, razkošnimi barvami, odpadlim listjem,...

Več

MESEC OKTOBER V SKUPINI SONČKI

Oktober pri Sončkih je bil zelo bogat z dejavnostmi tako, kot je pisana JESEN s svojimi škrlatnimi barvami...

Več

OKTOBRSKE KAPLJICE

Gozdne Kapljice so imele tokrat pa res veliko dela - pospremili so v gozd sovo, ježa, preplezali skoraj vsa drevesa in tudi šivati so se naučili...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani