OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

DOGRADITEV VRTCA IN ENERGETSKA SANACIJA TELOVADNICE

Spoštovani starši.

 

Sporočam vam, da se pri šoli začenja težko pričakovana sanacija in dograditev vrtca. Že v tem tednu se bodo pričela dela pri telovadnici šole – energetska sanacija telovadnice, ki naj bi se končala do konca avgusta 2020, v naslednjem tednu pa že dela za dograditev vrtca na južni strani šole. Vrtec naj bi bil zgrajen do konca leta 2021. V času gradnje bomo v šoli in v vrtcu normalno delali, spremenjen pa bo dostop in gibanje okoli šole.

 

Zaradi zagotovitve varnosti bo do konca avgusta zaprto otroško igrišče ob telovadnici ter del parkirišč pred šolo. Prav tako bo najmanj polovica parkirišč na južni strani šole zaprta zaradi gradbišča.

 

Vhod za otroke in starše vrtca ter učence in delavce šole bo samo pri glavnem vhodu v šolo, vsi drugi vhodi bodo zaprti. Pred šolo, na parkirišču, bodo nameščeni kontejnerji in gradbeni material za potrebe sanacije.

 

Prosimo vas, da ne uporabljate več krožne vožnje okoli šole, ko v jutranjem času pripeljete otroke v šolo. Otroke odložite na parkirišču pri Prosvetnem domu ali pa na velikem igrišču. Od tam naj gre otrok sam v šolo. Prav tako prosimo, da ne parkirate na parkiriščih pred šolo.

 

Hvala za vaše sodelovanje in razumevanje.

 

 

 

Artiče, 9. 6. 2020                                                                               Vesna Bogovič, ravnateljica

Zadnji projekti iz vrtca

PROJEKT: ZDRAVJE V VRTCU

V šolskem letu 2019/2020 začenjamo z novim nacionalnim projektom ZDRAVJE V VRTCU v sklopu NIJZ (NACIONALNI INŠTITUT ZA JAVNO ZDRAVJE)

Program promovira zdravje ter usmerja izvajanje aktivnosti za ohranjanje in krepitev zdravja v vrtčevskem okolju in izven tega. 

Več

PROJEKT: RINGARAJČEK BRALČEK

Tudi v šolskem letu 2019/2020 bomo izvajali Bralni projekt: RINGARAJČEK BRALČEK - razvijanje zgodnje pismenosti skozi igro

Več

Zadnji dogodki iz vrtca

Predstava Mini Moni

»Riše črte, barva, briše,

sive slone, bele hiše.

Rdeče, modre in zelene,

nariše sonce, tebe, mene.

Pobarvati zna čisto vse, čisto vse, … poljubčka pa ne.«

Več

DRAMATIZACIJA PRI KAPLJICAH

V začetku meseca februarja se je tudi naša skupina predstavila z dramatizacijo.

Več

BALONČKI V DEŽELI PALČOVIJI

Ah, ta dežela Palčovija!

Balončki že cel mesec iščemo palčke in škratke po Banovi hosti, a jih ne najdemo, pa naj bomo še tako spretni. Vedno se nam za las izmaknejo...

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani