Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

 

OBVESTILO ZA STARŠE

Spoštovani starši!

 

Obveščamo vas, da je Vlada RS dne 3. 3. 2021 sprejela nov Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja, ki je objavljen v Uradnem listu RS.

Odlok bo začel veljati 5. marca in bo veljal do 12. marca 2021.

 

Ponovno želimo opozoriti, da se vzgojno-izobraževalnega dela v prostorih šole po priporočilih NIJZ udeležujejo le zdravi otroci.

Spremenjen je tudi odlok o začasnih ukrepih za zmanjšanje tveganja okužbe in širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Po novem je uporaba zaščitnih mask za učence od 6. – 9. razreda dalje obvezna. Brez maske je lahko samo učenec, ki ima zdravniško potrdilo. Uporaba zaščitnih mask ni obvezna za učence od 1. – 5. razreda, izključno ko so v matičnem razredu, medtem ko je obvezna v skupnih prostorih šole.

 

Veliko dejavnosti, tudi pouk po predmetih, bomo poskušali izvajati na prostem, kjer učenci ne bodo potrebovali mask.

Obvezno nošenje mask v šoli in na šolskem dvorišču velja tudi za starše in ostale obiskovalce.

 

Verjamem, da si vsi želimo čim prej premagati nadležni virus, zato vas prosim, da se držite priporočil in določil zakonodaje. Šola je dolžna zagotoviti varno in spodbudno učno okolje za vse, ki se nahajajo v/na šolskem prostoru in ob tem upoštevati veljavno zakonodajo.

 

Vesna Bogovič, ravnateljica

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani