Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Športno obarvan september

Prejšnji teden je bil v šoli športno obarvan in tudi ta teden bo tako.

 


Učenci 4.razreda so se v ponedeljek, 14. 9., na igrišču učili o pravilih prometa. Rekli so, da jim je bilo zelo všeč, saj so se naučili veliko novega, kar jim bo koristilo v življenju.

V sredo, 16. 9., pa so prav tako učenci 4. razreda dan preživeli ob igrah na igrišču, učenci od 6. do 9. razreda pa so se s kolesi odpravili na Velike Malence. Vozili so se s kanuji, streljali so z loki, igrali odbojko in nogomet. Bilo jim je zelo všeč, vendar tudi naporno. Najbolj jim je bila všeč vožnja z kanuji, saj je bila zelo vznemirljiva.

V tem tednu pa bomo v sredo, 23. 9., znova športni, namreč učenci 4. in 5. razreda se odpravljajo na Špiček, učenci od 6. do 9. razreda pa na Rucman vrh, da opravimo še jesenski planinski pohod.


Novinarski krožek OŠ Artiče

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani