Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

Navijamo za naše kolesarje

Na OŠ Artiče smo zvesti navijači in kadar koli je le mogoče, tudi pouk naravnamo tako, da lahko navijamo za naše najboljše tekmovalce, če se tekme seveda odvijajo dopoldan.


V prejšnjih tednih smo bili vsi še pod vtisom odličnega uspeha naših kolesarjev na TDF-ju in izjemno ponosni na rumeno majico, ki je v rokah in predvsem nogah našega rojaka. V podporo in vzpodbudo vsem slovenskim kolesarjem smo se odločili, da posnamemo skupno fotografijo vseh učencev na šoli (ob upoštevanju strogih ukrepov) in tako ponesemo v svet sporočilo: Navijamo za vas!!!! in še Ole ole ole, Rogla po zmago gre!
 
Sporočilo smo poslali tudi medijem in nanj se je odzvala RTV SLovenija, ki je med enim izmed prenosov pokazala tudi našo fotografijo navijanja, prav tako pa je bil naš članek objavljen v Dolenjskem listu.
 
Novinarski krožek OŠ Artiče

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani