OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si

 

TM Bistra

V četrtek, 3. 10. 2039, so se učenci od 6. do 9. razreda odpravili na ogled TM Bistra.

Pred tehnični muzej smo prispeli malo pred deveto uro, ko so se začele različne aktivnosti. Razdelili smo se v 5 skupin - vsaka skupina je dobila svojega vodiča, ki je učence popeljal z zanimivo razlago med razstavnimi eksponati, vsaka skupina pa je imela tudi posebno delavnico, na kateri so usvojili dodatno znanje ali pa si izdelali svoj izdelek. Šestošolci so tako izdelali periskop, sedmošolci letalo, osmošolci pa so se seznanili z Nikolo Teslo in njegovim električnim valovanjem. 

Dan je bil poučen in zanimiv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani