PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


SPREJEM PRVOŠOLCEV 2018

Ob tednu otroka učiteljice prvošolcev vedno poskrbijo, da otroci preživijo lep teden, popestren z različnimi dejavnostmi.

 

V četrtek, 4. 10. 2018, so predstavniki razrednih skupnosti skupaj s predsednico šolske skupnosti Špelo Zlatič pozdravili prvošolce s spodbudnimi besedami in dobrimi željami.

 

Prvošolci so se morali izkazati pri reševanju ugank, naredili so nekaj plesnih korakov, poslušali različne pesmice, na koncu pa so še sami pokazali, kaj so se po enem mesecu v šolskih kotičkih naučili.

 

Po svečani zaobljubi, da bodo s svojim zgledom v ponos vsem na OŠ Artiče, jim je ga. ravnateljica podelila priznanja in majice OŠ Artiče.

 

Sledilo je še skupno fotografiranje in že tradicionalen prevzem balonov, ki sedaj krasijo njihovo učilnico.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno iz atletike 2019

Konec maja, v torek, 28. maja 2019, je na atletskem stadionu v Brežicah potekalo področno prvenstvo iz atletike, ki so se ga udeležile tri naše učenke: Vita Rožman, Lucija Pernišek in Lara Zorko. Najuspešnejša je bila Vita Rožman, ki je osvojila drugo mesto v teku na 100 m.

Več

LOGIČNA POŠAST 2019, DRŽAVNO TEKMOVANJE

soboto, 21. maja 2019, se je 21 učencev od prvega do devetega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

Nogometaši občinski prvaki

V ponedeljek in sredo, 6. 5. in 8. 5. 2019, je potekalo občinsko prvenstvo v nogometu za mlajše dečke.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani