PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


SPREJEM PRVOŠOLCEV 2018

Ob tednu otroka učiteljice prvošolcev vedno poskrbijo, da otroci preživijo lep teden, popestren z različnimi dejavnostmi.

 

V četrtek, 4. 10. 2018, so predstavniki razrednih skupnosti skupaj s predsednico šolske skupnosti Špelo Zlatič pozdravili prvošolce s spodbudnimi besedami in dobrimi željami.

 

Prvošolci so se morali izkazati pri reševanju ugank, naredili so nekaj plesnih korakov, poslušali različne pesmice, na koncu pa so še sami pokazali, kaj so se po enem mesecu v šolskih kotičkih naučili.

 

Po svečani zaobljubi, da bodo s svojim zgledom v ponos vsem na OŠ Artiče, jim je ga. ravnateljica podelila priznanja in majice OŠ Artiče.

 

Sledilo je še skupno fotografiranje in že tradicionalen prevzem balonov, ki sedaj krasijo njihovo učilnico.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Področno prvenstvo v smučanju, Golte 2019

V četrtek, 31. 1. 2019, je na Golteh potekalo področno prvenstvo v smučanju, kjer so se naši učenci ovenčali s kopico medalj.

Več

Cankarjevo tekmovanje 2019

Tudi letos so se naši učenci preizkusili na tekmovanju iz znanja slovenščine za Cankarjevo priznanje.

Več

LOGIČNA POŠAST, DRŽAVNO TEKMOVANJE

V soboto, 19. maja 2018, se je 20 učencev od prvega do osmega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani