PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Nagradni izlet v Ljubljano

Že jeseni so učenci 9. razreda sodelovali na likovno-literarnem natečaju Na obisku pri Juriju Dalmatinu in najuspešnejši so si prislužili izlet v Ljubljano, in sicer 5. 4. 2018.

Slovensko protestantsko društvo, Podružnica Posavje, že 10 let tudi s pomočjo literarno-likovnega natečaja skrbi, da se dediščina protestantov ne bi pozabila. Tako vsako jesen organizira natečaj, kamor povabi samo učence s posavskih šol, udeleženci pa prejmejo nagradni izlet. Letos je bil ta izveden v četrtek, 5. 4. 2018.

 

Najprej so si učenci z mentorji ogledali Kulturni bazar, nato pa so šli na ogled protestantske cerkve v Ljubljani in pomnikov v samem mestu.

 

V cerkvi jih je pričakal sam škof evangeličanske cerkve Geza Erniš, poleg njega pa še dr. Marko Kerševan in predsednik krovnega društva Matjaž Gruden.

 

 

Uspehi v šoli

LOGIČNA POŠAST, DRŽAVNO TEKMOVANJE

V soboto, 19. maja 2018, se je 20 učencev od prvega do osmega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

NEJC ODLIČEN NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V SMUČANJU

V torek, 20. 3. 2018, se je ekipa OŠ Artiče udeležila državnega prvenstva v smučanju.

Več

NIK AŠIČ PRVI NA LJUBLJANA OPEN

V soboto, 10. 3. 2018, je v Ljubljani potekal mladinski šahovski turnir Lars & Sven Ljubljana Open 2018.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani