PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Zaključek Medgeneracijskega branja

V ponedeljek, 19. 2. 2018, smo se srečali še na zadnjem, tretjem srečanju vsi tisti, ki tudi letos sodelujemo v projektu medgeneracijskega branja.

 

V letošnjem šolskem letu nas je v projektu sodelovalo 13, srečali pa smo se trikrat. Pogovarjali smo se o treh knjigah - Janje Vidmar Pink, Igorja Karlovška Gimnazijeg in Iztoka Ilicha Po poteh knjige. Vsaka je prinesla nova spoznanja, pogovori pa so minili v prijetnem vzdušju, zato vas k sodelovanju vabim tudi naslednje šolsko leto.

 

Zadnje srečanje smo si popestrili z obiskom Kapucinske knjižnice, ki se nahaja v okviru Valvasorjeve knjižnice Krško, kjer smo si ogledali bogastvo starih knjig, poleg tega pa povsem ob blizu tudi original Dalmatinovo Biblijo, ki jo hranijo.

 

Uspehi v šoli

LOGIČNA POŠAST, DRŽAVNO TEKMOVANJE

V soboto, 19. maja 2018, se je 20 učencev od prvega do osmega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

NEJC ODLIČEN NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V SMUČANJU

V torek, 20. 3. 2018, se je ekipa OŠ Artiče udeležila državnega prvenstva v smučanju.

Več

NIK AŠIČ PRVI NA LJUBLJANA OPEN

V soboto, 10. 3. 2018, je v Ljubljani potekal mladinski šahovski turnir Lars & Sven Ljubljana Open 2018.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani