PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Dan šole, dan za novoletni sejem 2017

V soboto, 1. 12. 2017, smo pripravili Dan šole.

Dan šole se je začel zjutraj, ko so prvi dve šolski uri učenci okraševali šolske hodnike in razrede v novoletnih motivih. Ob 10.00 so se nam pridružili starši, ob pol enajstih pa je sledila otvoritev novoletnega sejma. Ob 11.00 se je začel kulturni program, ki so ga pripravili učenci šole, in sicer harmonikarji, plesalci in šolski band, zbrane pa je nagovorila tudi ravnateljica.

 

Učenci so na stojnicah prodajali izdelke, ki so jih zbrano izdelali prav v ta namen, nekaj pa je bilo tudi zunanjih prodajalcev. Izkupiček od prodaje je šel v razredno blagajno.

 

Dan smo zaključili z zadnjim sprehodom med stojnicami in prijetnih klepetom s starši in zaposlenimi. Na koncu dneva smo ocenili, da je bil dan uspešen in da sobotno dopoldne sploh ni slab trenutek za tovrstno dejavnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Starejši dečki občinski prvaki v nogometu

Starejši dečki so postali občinski prvaki v nogometu in se uvrstili na področno prvenstvo, ki bo novembra.

Več

REZULTATI DRŽAVNEGA TEKMOVANJA IZ LOGIKE

Prispeli so rezultati državnega tekmovanja iz logike "Logična pošast".

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani