PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo
 

OPSI PROJEKTA  

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Dan šole, dan za novoletni sejem 2017

V soboto, 1. 12. 2017, smo pripravili Dan šole.

Dan šole se je začel zjutraj, ko so prvi dve šolski uri učenci okraševali šolske hodnike in razrede v novoletnih motivih. Ob 10.00 so se nam pridružili starši, ob pol enajstih pa je sledila otvoritev novoletnega sejma. Ob 11.00 se je začel kulturni program, ki so ga pripravili učenci šole, in sicer harmonikarji, plesalci in šolski band, zbrane pa je nagovorila tudi ravnateljica.

 

Učenci so na stojnicah prodajali izdelke, ki so jih zbrano izdelali prav v ta namen, nekaj pa je bilo tudi zunanjih prodajalcev. Izkupiček od prodaje je šel v razredno blagajno.

 

Dan smo zaključili z zadnjim sprehodom med stojnicami in prijetnih klepetom s starši in zaposlenimi. Na koncu dneva smo ocenili, da je bil dan uspešen in da sobotno dopoldne sploh ni slab trenutek za tovrstno dejavnost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

LOGIČNA POŠAST, DRŽAVNO TEKMOVANJE

V soboto, 19. maja 2018, se je 20 učencev od prvega do osmega razreda udeležilo državnega tekmovanja iz logike Logična pošast v organizaciji društva Mathema.

Več

NEJC ODLIČEN NA DRŽAVNEM PRVENSTVU V SMUČANJU

V torek, 20. 3. 2018, se je ekipa OŠ Artiče udeležila državnega prvenstva v smučanju.

Več

NIK AŠIČ PRVI NA LJUBLJANA OPEN

V soboto, 10. 3. 2018, je v Ljubljani potekal mladinski šahovski turnir Lars & Sven Ljubljana Open 2018.

Več
Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani