PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


VABILO NA DAN ŠOLE

Spoštovani starši.

 

V soboto, 2. 12. 2017, bomo imeli delovno soboto – dan šole.  Udeležba v šoli je za učence obvezna. Zjutraj bodo šolski avtobusi in kombi vozili po spremenjenem voznem redu:

  • odhod iz smeri Pečice ob 7.30h, Križe, Sp. Šapole, Zg. Pohanca, Arnovo selo, Sp. Pohanca, Zg. Obrež mlekarna, prihod pred osnovno šolo ob 8.10h
  • odhod iz smeri Sp. Pohanca ob 7.30h, Abram, Arnovo selo, Zg. Pohanca, Oklukova gora, Skopačina, Volčje, Sromlje, Sušica, Volčje K, Curnovec, Dečno selo, Mali vrh, Dečno selo, prihod pred osnovno šolo ob 8.15h
  • odhod iz smeri Brežic ob 8.15h (lokalni avtobus izpred avtobusne postaje), prihod pred osnovno šolo ob 8.30h
  • kombi vozi po ustaljeni poti - pol ure kasneje
  • odhod domov v spremstvu staršev – organiziranega prevoza ni

Starši ste vabljeni ob 10. uri v matične učilnice, kjer boste prevzeli svojega otroka in se skupaj sprehodili po novoletnem sejmu. Da bi se izognili prevelikemu vrvežu, vas prosimo, da do odhoda domov poskrbite za primerno obnašanje vašega otroka.

 

 

Naj vas ob tem vabilu še spomnimo, da bomo z našim Dnevom šole nadomestili delovno soboto, določeno s strani ministrstva.

Ta bo namreč 7. 4. 2018. Ta dan bo za učence naše šole prost.

 

 

                                                                                                                                                 Z razumevanjem, kolektiv OŠ Artiče

Uspehi v šoli

REZULTATI TEKMOVANJ V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU

V mesecu januarju sta se Nikolaj in Katarina Kevo, ljubitelja loparjev in lahkih žogic, udeležila tekmovanj v namiznem tenisu in badmintonu.

Več

NIK AŠIČ DRUGI NA ČLANSKEM ŠAHOVSKEM TEKMOVANJU

V Mladinskem centru Brežice je v soboto, 27. 1. 2018, potekalo člansko šahovsko tekmovanje "Rokvič in Volčanšek memorial".

Več

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani