PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


TRADICIONALNI SLOVENSKI ZAJTRK 2017

V petek, 17. 11. 2017, smo vsi učenci, predšolski otroci in delavci šole ter vrtca imeli tradicionalni slovenski zajtrk.

 

Učencem smo ponudili črn kruh (pekarna Suban), maslo (Ljubljanske mlekarne), med (Čebelarsko društvo Brežice), mleko (kmetija Preskar) in jabolko(kmetija Lapuh). Jedilnico smo okrasili s risbami, ki so jih narisali predšolski otroci na temo čebelic in meda. V tedenski jedilnik pogosteje vključevali jedi z medom.

 

Namen projekta je izboljšati zavedanje o pomenu lokalne samooskrbe, domače pridelave in predelave, približati pomen kmeta in kmetijstva ter čebelarja in čebelarstva; izobraževati, obveščati in ozaveščati učence o pomenu zajtrka v okviru prehranjevalnih navad in osveščati mlade o pomenu zdravega načina življenja, vključno s pomenom gibanja.

 

 

 

 

Uspehi v šoli

REZULTATI TEKMOVANJ V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU

V mesecu januarju sta se Nikolaj in Katarina Kevo, ljubitelja loparjev in lahkih žogic, udeležila tekmovanj v namiznem tenisu in badmintonu.

Več

NIK AŠIČ DRUGI NA ČLANSKEM ŠAHOVSKEM TEKMOVANJU

V Mladinskem centru Brežice je v soboto, 27. 1. 2018, potekalo člansko šahovsko tekmovanje "Rokvič in Volčanšek memorial".

Več

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani