PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


OBISK DRŽAVNEGA ZBORA 2017

V ponedeljek, 13. 11. 2017, so nekateri naši učenci obiskali Državni zbor Republike Slovenije v Ljubljani.

 

V Ljubljano so odšli štirje učenci - Žan, Jakob, Živa in Maj. Obiska parlamenta so se udeležili tudi predstavniki učencev ostalih šol v brežiški občini.

 

Tokrat smo se res odpeljali v "belo Ljubljano", saj nas je že od Novega mesta spremljal sneg, zato je bilo potrebno spremeniti načrt obiska.

 

V Državnem zboru smo bili že naročeni. Tam smo si ogledali dvorano, kjer potekajo redne seje, tiskovno središče in sejno dvorano. G. Milan Brglez pa nas je tudi povabil k poslušanju 35. redne seje državnega zbora ob 12. uri. Udeležili smo se je s precej radovednosti.

 

Za ogled Ljubljane smo izbrali krajši sprehod, saj je bilo vreme zelo neprijazno. Zato smo popoldan z veseljem sedli v topel avtobus in odšli domov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

REZULTATI TEKMOVANJ V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU

V mesecu januarju sta se Nikolaj in Katarina Kevo, ljubitelja loparjev in lahkih žogic, udeležila tekmovanj v namiznem tenisu in badmintonu.

Več

NIK AŠIČ DRUGI NA ČLANSKEM ŠAHOVSKEM TEKMOVANJU

V Mladinskem centru Brežice je v soboto, 27. 1. 2018, potekalo člansko šahovsko tekmovanje "Rokvič in Volčanšek memorial".

Več

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani