PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


10-dnevna zapora ceste - NUJNO OBVESTILO

Spoštovani starši!

 

Od torka, 7. 11. 2017, bo veljala predvidoma 10-dnevna popolna zapora ceste Spodnja Pohanca—Artiče, zato bo nekoliko spremenjen oz. prilagojen vozni red šolskih prevozov. Več informacij si lahko preberete v sporočilu spodaj.

 

Hvala za razumevanje!

Spoštovani starši!

 

Obveščamo vas, da bo državna cesta Spodnja Pohanca—Artiče od 7. 11. do 20. 11. 2017 zaprta za ves promet. Obvozi bodo skozi Trebež, Glogov Brod oziroma skozi Šentlenart, Brezino. Tudi nekateri šolski avtobusi bodo imeli za ta čas spremenjen vozni red, in sicer:

Prihodi v šolo:

  1. Avtobus s prihodom iz smeri Pečice, Zgornja Pohanca, Arnovo selo  bo vozil do Spodnje Pohance, kjer ima prihod ob 7.23 po nespremenjenem voznem redu. Iz Spodnje Pohance bo nadaljeval vožnjo po spremenjenem voznem redu, in sicer:

Spodnja Pohanca – 7.23

Zgornji Obrež mlekarna – 7.26

Zgornji Obrež – 7.28

avtobus nadaljuje vožnjo mimo železniške postaje Brežice ter skozi Brezino

Artiče – 7.38  

  1. Avtobus iz Okljukove gore in Sromelj vozi po nespremenjenem voznem redu.
  2. Avtobus iz smeri Brezina, Glogov Brod in Dečno selo vozi po nespremenjenem voznem redu.
  3. Učenci, ki se vozijo iz smeri Dolenja vas, Kloke, NE izstopijo na postajališču Spodnja Pohanca, temveč gredo z istim avtobusom do Železniške postaje Brežice. Tam prestopijo na drug avtobus, ki ima odhod ob 7.40 proti Artičam. Prihod v Artiče je ob 7.48.

 

Odhodi iz šole:

  1. Odhod iz šole ob 13.25 v smeri Zgornji Obrež, Arnovo selo, Pečice ostane nespremenjen.

Na ta avtobus lahko vstopijo tudi učenci, ki izstopajo v Dečnem selu in v Brezini. Zagotovili bomo tudi poseben avtobus, ki bo učence peljal via Brezina čez vsa postajališča, odhod tega avtobusa bo ob 13.34.

  1. Avtobus za smer Sromlje z odhodom iz Artič ob 13.38 vozi po nespremenjenem voznem redu.
  2. Odhoda avtobusov ob 14.17 za Brezino in ob 14.20 za Mali Vrh bomo združili v en odhod ob 14.20. Avtobus bo šel iz Artič skozi Dečno selo do Malega Vrha, kjer se bo obrnil in nato peljal skozi Glogov Brod in Brezino do Brežic.
  3. Lokalni avtobus, ki bi moral voziti proti Krškemu, bo ob 14.15 že v Artičah in bo vozil skozi Brezino, Šentlenart proti Krškemu.
  4. Avtobus z odhodom iz Artič ob 14.49 uri bo ostal nespremenjen. Avtobus bo šel skozi Brezino do Zgornjega Obreža ter nato nadaljeval vožnjo proti Pečicam.

 

V torek, 7. 11. 2017, bodo avtobusi vozili v jutranjem času še po veljavnih voznih redih. Za povratek iz šole pa bo veljal že vozni red, ki smo ga predstavili v tem sporočilu. Tak način vožnje bo veljal predvidoma do vključno 17. 11. 2017.

 

Hvala za razumevanje.

 

Artiče, 6. 11. 2017                                                                                     Vesna Bogovič, ravnateljica                                               

Uspehi v šoli

REZULTATI TEKMOVANJ V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU

V mesecu januarju sta se Nikolaj in Katarina Kevo, ljubitelja loparjev in lahkih žogic, udeležila tekmovanj v namiznem tenisu in badmintonu.

Več

NIK AŠIČ DRUGI NA ČLANSKEM ŠAHOVSKEM TEKMOVANJU

V Mladinskem centru Brežice je v soboto, 27. 1. 2018, potekalo člansko šahovsko tekmovanje "Rokvič in Volčanšek memorial".

Več

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani