PIŠITE NAM! VPRAŠAJTE NAS!

E-pošta
Ime in priimek
Pustite sporočilo

 

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.                      www.eu-skladi.si


Planetarij

V ponedeljek in torek, 23. in 24. 10., so se vsi učenci naše šole v okviru tehniškega ali naravoslovnega dne naužili novih spoznanj o vesolju.

 

Vsi so si ogledali ozvezdja v čisto pravem planetariju, potem pa so v okviru delavnic spoznavali različna znanja. Najzanimivejše je seveda bilo, ko so izdelali svojo lastno raketo, zadnjo šolsko uro pa smo se zbrali na šolskem igrišču in te rakete tudi izstrelili v zrak. Ene so bile bolj posrečene, druge pa nekoliko manj, vsekakor pa je bil to zabaven zaključek dneva.

 

 

 

 

 

Uspehi v šoli

REZULTATI TEKMOVANJ V BADMINTONU IN NAMIZNEM TENISU

V mesecu januarju sta se Nikolaj in Katarina Kevo, ljubitelja loparjev in lahkih žogic, udeležila tekmovanj v namiznem tenisu in badmintonu.

Več

NIK AŠIČ DRUGI NA ČLANSKEM ŠAHOVSKEM TEKMOVANJU

V Mladinskem centru Brežice je v soboto, 27. 1. 2018, potekalo člansko šahovsko tekmovanje "Rokvič in Volčanšek memorial".

Več

Uspeh rokometašic

V četrtek, 11. 1. 2018, so se naše starejše deklice pomerile na področnem prvenstvu v rokometu v Brežicah. Odlično so se odrezale in se uvrstile v četrtfinale. Držimo pesti!!!!

Osnovna šola Artiče
Artiče 39, 8253 Artiče
Tel: 07 45 21 060
o-artice.nm@guest.arnes.si
Avtor slike: Nina Vodeb Izdelava spletnih strani